Jeg er mest fan av vanlige muffins må jeg innrømme, men innimellom er det gøy med litt stæsj på. Som topping bruker jeg noen ss kremost, sammen med melis, vaniljepulver og soyakrem
Jeg brukte et muffinsbrett, med papirformer i (da slipper jeg å smøre brettet). Pass på at muffinsformene ikke blir helt fulle, sconsene vil heve under steking
*vaniljeprotein kan byttes ut mot mer mel og litt ekstra søtning**havremel kan byttes ut med andre meltyper som spelt eller bokhvete***mandemel kan byttes ut med annen meltypeSer det ikke godt ut
Så og si fettfri, litt mindre sukker men absolutt søte nok, fyllt av friske molter og blåbær, med et tynnt melisstrø nyter vi ferske muffins i sommerkvelden
Det er ikke alltid mine ideer og eksperimenter blir vellykket, men konklusjonen på det hele blir at blåbær-brødene og de grove muffinsenemed blåbær ble veldig gode og at ungene elsket de
Müslimuffinsmed deilig smak av nøtter, frukt ,frø og kjerner. Etter en sommer med grillmat, is og litt mer kosevin enn jeg vanligvis drikker, har jeg behov for noe som smaker godt, er enkelt å lage og som også er godt for kroppen
Denne gang ble det en litt annen versjon av lunsjmuffins/matpakkemuffins. Start med å steke soppen gyllen, tilsett grønnsakene og la det hele surre over middels varme til spinaten faller sammen, sett til side
De ligner mye på frokostmuffinsenemed blåbær, med noen forandringer. et dryss med salt. I en annen bolle blander du sammen hvetemel, rug, spelt og bakepulver
Grovt inneholder min oppskrift på grove muffinsmed fetaost og tomat. Kjempegode matmuffins som passer godt til matpakken eller som tilbehør til middagen
Bytt ut spelt/hvetemed bokhvete for en glutenfri variant. Sjekk om muffinsene er ferdige med en kakenål, de er ferdige når deigen ikke fester seg på kakenålen