På samme måte som det finnes et vell av ulike smaker og varianter av melkesyregjæretmat og drikke, så er smaksløkene og preferansene til både store og små ulike
Siden i høst har jeg innført mer helsebringende tradisjonsmat og kostholdet mitt består nå av en blanding av raw food, supermat, lavkarbo/steinalderkost og tradisjonskost
Først ut var fermenterte tomater eller melkesyregjæret om du vil. Kosthold og matvarer. Selv om grønnsakshagen ikke ble så bra i år, så fikk jeg iallefall veldig mye tomater
På grunn av en feiltagelse har jeg laga den mest sprudlende, friske og velsmakende kombucha noen gang og det på grønn matcha-te tilsatt naturlige fruktbiter som smaker granateple og bringebær
no) og om dette ikke er å oppdrive så velg upasteurisert smør fra AVDEM, økologisk smør fra Røros Meierier, i tillegg til annen melkesyregjæret og upasteurisert melkemat
Jeg tror det er veldig viktig for helsen å spise animalske produkter, samt å få i seg naturlig kolesterol og mettet fett, probiotika fra fermentert og melkesyregjæretmat, og minimalt med sukker og søtningsstoffer
Probiotiske bakterier som hører hjemme i tarmen vår finnes det massevis av i melkesyregjæretmat. Jeg har enda igjen å prøve melkesyregjæret drikke, men det blir neste prosjekt