Jeg serverer ribba sammen med medisterkaker, rødkål, sjysaus, mandelpoteter og litt grønnsaker. Ikke kan jeg lage ribben før juleaften, men jeg synes jeg måtte gi dere oppskriften allikevel
Medisterkaker. I all enkelhet kan man bruke sjyen fra stekingen og blande sammen med johannesbrødkjernemelet, eller om du ønsker litt mer smak kan du bruke Hellstrøm sitt forslag med 2 ss Worcester saus og 2 ss soyasaus. Medisterkaker du får kjøpt i butikken inneholder også unødvendig mange rare ingredienser og karbohydrater (ligger stort sett under 7g / 100 g)
Serverer ribba med sjy, kokte (mandel)poteter, medisterkaker, julepølse og raudkål eller surkål. Her kan du lese om korleis ribba blir når du lyttar til råda frå Ingrid Espelid Hovig og Eivind Hellstrøm
Surkål Rødkål Medisterkaker Roasted potatoes Ristede rosenkål med valnøtter og lynghonning Skysaus RibbeBåde medisterkakene, surkålen og rødkålen har jeg laget på forhånd slik at tiden jeg bruker på kjøkkenet på julaften bare skal være for kosens skyld