Server medris, potet eller pasta. Du kan også smake til med litt dijonsennep. Denne oppskriften kan kanskje virke skremmende til å begynne med når man ser alle ingrediensene, men det er den virkelig ikke
Brett indrefileten ut slik at det blir plass til litt krydder (urtesalt, pepper og tørket salvie eller et helt friskt salvieblad) og en skinkeskive før du bretter indrefileten på plass igjen
Tidligere har jeg kokt quinoa slik som man koker ris, med en mindre mengde vann som koker inn. Denne sommerlige quinoasalaten får frisk smak av mynte og vårløk (eller egentlig pipeløk) fra hagen, hakket eple og appelsinjuice
Jeg har byttet ut bulguren med couscous av ris, kjøpt på iHerb. Suppa lages tradisjonelt med bulgur, som er forkokt og grovknust durumhvete, og en av basismatvarene i de gamle midtøstenkulturene
Dersom du gjør det, kan røren lages litt tynnere enn med vanlig hvetemel. Amaranth er ikke et korn, men en frøplante med høyt innhold av protein og kostfiber
Jeg lagde oss og en kompis kalkungryte med en variant av ostesausen ogris til middag. I tillegg til grøten spiste jeg en naturell soyayoghurtmed rå manuka honning
Det vil si at for noen bryggerier, er maltet blitt blandet opp med rimeligere stivelseskilder som mais, ris eller sukker under fellesbetegnelsen råfrukt
For det første, nei, jeg sier ikke at man ikke skal spise pasta, ris eller potet, dette er faktisk mat med mange viktige næringsstoffer (og velg fullkornsvariantene da dette har høyere innhold av vitaminer, mineraler og fiber)
stekt kyllingfilet, sopp, løk, brokkoli, paprika, mais, vannkastanje og jalapeno med masse karri krydder, tandori krydder, og andre krydre jeg måtte ønske