Svaret var forsåvidt nei - men jeg visste jo ikke at det syntes utenpå at jeg var av det slaget. Det måtte jeg kompensere med mer kulturmelk enn jeg først hadde sett for meg
Rør godt rundt og tilsett mere melk hvis det er nødvendig. Risengrynsgrøt eller risgrøt er vel noe de fleste kan lage, men å lage risgrøt der man ikke behøver å "passe gryten" hele tiden for at grøten ikke skal sette seg i bunnen, kan gjøres på en enkel måte
Start med litt av melka. Resultatet ble jo selvfølgelig ikke som vanlig risgrøt laget på ekte vis, men jeg syntes absolutt denne varianten fungerte nokså bra også
Denne er laget med kokosmelk og toppet med revet kokos som gir en deilig mild kokosmak til det hele. Idag skal du få oppskriften på en deilig kokos risgrøt
2 dl fløte, soyafløte eller vikingmelk 20 gram smør 4 ss fiber sirup gold Slik gjør du. Når du kikker inn i kjøleskapet og innser at du har alt du trenger for å lage verdens beste karamellsjokolade
kokosmelk. Ha kokosmelken i en bolle. Er den hard, spe på med litt bløt/flytende kokosmelk og rør inn / visp lett for å gjøre den mykere, men pass på at den ikke blir for tynn, rør ut alle klumper
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.