Marinert makrell oppskrifter

MARINERT MAKRELL (shime saba)

MARINERT MAKRELL (shime saba)

sushi med marinertmakrell. Makrell er høyt skattet i det japanske kjøkken og egner seg veldig godt til sushi
MAKRELL - TIPS TIL RETTER

MAKRELL - TIPS TIL RETTER

Marinertmakrell (shime sabe) til sushi. makrell med gremolata og grønn salat. Makrell er supersunn og naturlig mat
Squash, -hagens lille gresskar!

Squash, -hagens lille gresskar!

Marinert zucchini som i Italia er en deilig mellomrett. Friterte helsprø squashblomst servert til grillet makrell og agurksalat
Mere tapas takk! #Lørdagsmat

Mere tapas takk! #Lørdagsmat

Vellagret hvit ost servert med akevitt marinerte sviskerVellagret hvit ostSteinfrie sviskerAkevitt, kan byttes ut mot en syrlig eplejuiceLegg sviskene i akevitt ( ev syrlig eplejuice) et par timer på kjøkkenbenken

Marinert makrell

Rens og vask fiskene. Tørkes og strøs med salt. Skjær sitronene i tynne skiver. Bind sammen urtene i kvasten

Marinert kald makrell

La det stå og kjølne mens du renser og vasker makrellen. Kutt gulrot, løk og selleri i skiver. Grovhakk chili og dill og bland alt til en marinade

Marinert røkt makrell

Rens og fileter fisken, ta bort skinn og alle småben. Legg fisken på et fat eller i en bolle. Bland marinaden og hell den over fisken

Asiatisk makrell

Detter en en hel grillet markell marinert i teryakisaus, som du får kjøpt i innvandrerbutikker 1 1/2 dl teryakisaus

Marinade til makrell

Mariner fisken 1-2 timer. Ved grilling kan den grilles i dobbel grillrist eller rett i folie. 1/2 dl eplejuice

Spis enda mer fisk.

Det går greit an å si "Jeg liker ikke kokt torsk" , men på bakgrunn av det kan du ikke si noe om du liker stekt makrell

Fiskeretter for hele familien av Margit Vea

Der er også mange andre oppskrifter jeg kunne tenke meg å prøve, som marinerte reker i agurk og avokado, lilla gravlaks og rå torsk med norske bær

KICK START!

Er du dårlig på å inkludere fisk i ditt kosthold, så anbefaler jeg deg å begynne med en dag med mager fisk i uken (torsk, sei osv) og en dag med fet fisk (laks, ørret, makrell osv)

Seviche

Smak til med salt og pepper, og ha i saften makrellen lå i. Legg fisken i en glassform og hell sitronsaften over