Nakkekoteletter. Griller koteletter. Marinering av koteletter. God, enkel grillrett. De marinerte kotelettene passer perfekt med den smakfulle vannmelonsalaten
Marinerte koteletter. I formen med koteletter har det nå samlet seg mye god stekesky. Jeg elsker å langtidssteke kjøtt, og bruker å ha mine koteletter stående flere timer i ovnen - gjerne 4 - 5 - på svak varme (80 - 100 grader)
Koteletter. 4 koteletter. 4 koteletter. I dag kom plutselig sommeren tilbake i Hamar. Noen griller hele året, er ikke "helt der" jeg, men passer på når det er sol og sommer
Dette var til 4 koteletter. For et par mnd siden lå det et annonsebilag med fra Gilde og Norsk Edelgris i Kamille som jeg abbonerer på og denne oppskriften sparte jeg på
Tørk svinekoteletter og gni dem inn med salt og pepper. Det er jo mulig, faktum er at vi likte dette, tror at neste gang nakkekoteletter på menyen, så husker jeg denne marinaden
(Jo lenger den marineres, desto bedre setter smakene fra marinaden seg. Her har jeg tilberedt maten i panne (bruk gjerne wok-panne om du har), men har du begynt grillsesongen, så sleng gjerne både grønnsker og koteletter på grillen