To deilige iskremer som er super enkle og lage. Ungene elsket dem og det gjorde vi også. Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Google+(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Reddit(åpnes i en ny fane)
Røres til det blir hvitt og «fluffy» marengs. Bland kakesmulene medsjokolade. Rør litt med slikkepotten, og tilsett mandler og nøtter under tiden du rører
Pisk så eggehvitene og sukker til en marengs. Alt er godt sammen medsjokolade, også pannacotta. Ja, jeg synes fortsatt at pannacotta er noe med det beste jeg vet, og verdens beste dessert
Tilsett sukker, og pisk til det blir en tykk marengs. Skal jeg bake denne flere ganger bytter jeg ut både bunn ogsjokoladekremmed egne oppskrifter, som jeg vet funker
inn i marengsenmed en slikkepott. disse små delikate marengskjeksene, er det større rom for å mislykkes, det tok et par forsøk før jeg fikk det til, og det ble en del makroner som ende i komposthaugen,