Det er fortsatt søtt, men kontrastenmed smakstilsetning gjør dem mer spiselig. Wilton rød farge. Jeg tror nok jeg vil bytte ut sukker med melis neste gang for å ikke få sukkerkorn i marengsen
Må si min favoritt var jordbæren,siden det ble myk og saftig inni,men min mamma foretrakk sitron. Ha mel,sukker,bakepulver,sitronskall,og smør i en kjøkkenmaskin eller man kan bruke en elektrisk håndmikser,og bland alt på lav hastighet til man får en sandaktig konsistens
@passionforbaking. Boken er fylt med alle mine favoritter til jul, fra både USA, Norge og Holland. Hele denne helg med start i morgen, er jeg å finne på Interiør og boligmessen i Grieghallen
Iskremen lages med eggeplommer, og hvitene som blir til overs kan du lage marengsav. Vaniljeisen smaker mye vanilje og er veldig gul på grunn av to Tahiti-vaniljestenger
Inspirert avlemon meringue pie, fikk noen pikekyss også bli med på laget. Når paiskallet er avkjølt, fyller du det først med et raust lag lemoncurd, deretter har du i vispet krem
Pynt gjerne med en skive kiwi på glasset. Frisk jordbærog kiwi smoothie. Denne friske og spennende smoothien medjordbærog kiwi lages på 1. 3 og så er den klar til å nytes. 3-4 porsjoner. 300g frosne jordbær. Ha frosne jordbærog 3 skrelte kiwi i smoothiemaskinen. 3-4 porsjoner 3 skrelte kiwi. 300g frosne jordbær
ha frosne jordbær i en kjele sammen medjordbærsyltetøyet. bland smulene med smeltet smør. løs opp gele pulveret i det kokende vannet,avkjøl så til den er kald men flytende
Det kreves litt konsentrasjon om du ikke har gjort dette før, men en teknikk er å ha tre forskjellige kopper/skåler, det blir mye oppvask, men det kan lønne seg
Håper i alle fall du finner litt inspirasjonog ønsker deg en fin uke. Pasta med kjøttboller. På søndagen har jeg imidlertid forslag til en fransk rødvinsgryte, den smaker deilig og «lager seg selv»
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.