Må bare si at denne terten smaker veldig mye bedre enn den ser ut. Det er ikke lett å få mørdeig til å se pent ut uten gluten så lenge den ikke er i en form
Juleøl og stekte epler med mandelfyll. 9. november 2014 av Vidar Pedersen Legg igjen en kommentar For en del år siden, var jeg rett før jul på besøk i Kulmbach
Enten det er en gave eller en godbit til deg selv, hjemmelaget konfekt hører påsken til. Butikkene er fulle av snop til påske, men det er jo så koselig å lage hjemme
Men mandelfyll er også nydelig i dem. De fleste må øve seg en god del ganger før de får til croissanter - eller andre ting laget på millefeuille, denne mystiske deigen av "tusen" blad
Smørmyk, sprø kanter, mandelfyll, vaniljekrem, kanel, melisglasur – det er ren og skjær lykke. Kjevle resten av deigen til et rektangel på ca 15×30 cm og smør mandelfyllet utover leiven
Salt mandelfyll. Jeg bruker stort sett aldri dadler i oppskriftene mine lengre. Grunnen er ganske enkel at jeg ikke tåler de så godt og de sender blodsukkeret mitt til himmels
Med herlig mandelfyll, server gjerne med litt is eller krem til. Legg i mandelfyllet. Fyrstekake en en gammel klassiker, kanskje mest for det voksne publikum