Juleøl og stekte epler med mandelfyll.
Godt Drikke
Godt Drikke
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 2014 av Vidar Pedersen Legg igjen en kommentar For en del år siden, var jeg rett før jul på besøk i Kulmbach. Og når man er i Kulmbach, så besøker man også det gamle klosterbyggeriet Mönchshof fra 1349.
  • 3 cl rom
  • 2 ss vaniljesukker
  • 40 g rosiner
  • 50 g mandelstifer/ hakkede mandler
  • 150 g mandelmasse/ marsipan.
  • 2 ss aprikossyltetøy
  • Saften av ½ sitron
  • 1 eggehvite
  • 8 mellomstore epler
  • 50 g smør
  • 150 ml eplejuice
  • 2 til 3 spiseskjeer brunt sukker.

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.