2014 av
Vidar Pedersen Legg igjen en kommentar For en del år siden, var jeg rett før jul på besøk i Kulmbach. Og når man er i Kulmbach, så besøker man også det gamle klosterbyggeriet Mönchshof fra 1349.
Stek eplebåtene først i smør til de er litt møre, men fremdeles har noe tyggemotstand, snu dem en gang og ringle litt honning på dem mens de ennå er varme
Eplerog svin passer sammen som meg og et par Gucci-sko, nemlig helt perfekt. Lag en enkel salat med spinatblader og paprika (paprika er også perfekt til svin), en enkel rømmedressingmed sennep og hvitløk og en deilig potetmos
En kjapp og god middag med nakkekoteletter. Når jeg skal velge svinekoteletter velger jeg nesten bestandig nakkekoteletter, jeg synes de er så mye mørere og har bedre smak
Serverte sammen med surkål og rødkål + en oppskrift på stekteepler. noKvelden i forveien gnidde jeg ribben med salt og pepper i massevis, + at jeg la på hele pepperkorn (Krydderia) og pakket den inn i aluminiumsfolie og lot den stå i kjøleskapet til neste dag, men dette må gjerne gjøres lengre tid i forveien
Disse er crispy og smaker utrolig godt med alle de ulike krydderne. Disse er både enkle å lage, sunt og veldig godt som tilbehør, en del av Tapasbordet eller spise som snacks
Matbloggen Cupcakes og Tapas — Inspirerende oppskrifter
Hell så av melken og mos jordskokkene med stavmikser. Jeg har selv klødd meg litt i hodet over hvor vannete og merkelig smak den har fått tidligere, før jeg lærte at det er et absolutt must å koke jordskokkene i melk før det lages puré av den
Kantareller har en særegen og god smak, de passer bra som tilbehør på høsten, ogmed litt salt, pepper og fløte, blir den kremete, smakfull, mild og god
Fjern fra ovnen og toppe eplene med blandingen. Du kan bruke hasselback teknikk for å lage både bakte poteter og søtpoteter, delvis skjære på toppen for å få herlig sprø konsistens på toppen mens insiden er fortsatt myk, bruke litt olivenolje eller urtesmør for å penslet i mellom skivene
Skrell potetene, skær dem i tykke skiver, legg dem i kjelen og kok opp. Først laget jeg en potetmos som jeg så steker i stekepannen med olje til den får en gyllenbrun skorpe
Matbloggen Cupcakes og Tapas — Inspirerende oppskrifter
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.