Jeg fikk en utfordring om å bake ei marsipankake med mandelbunnogsukkerbunn fylt med multekrem. Her er det nederste laget mandelbunn, så er det to lag eggefri sukkerbunn
Denne kan du lett smelle sammen idag og servere senere ikveld om du får gjester. Frøene smaker ingenting men trekker til seg væske så man får en pudding kosistens etter et par time i kjøleskap, og dermed får man et fast lag over mandelbunnen
Ønsker du å få ned kalorimengden kan man kutte ut den smeltede sjokoladen og evt mandelbunnen. Anbefaler å bruke et muffinsbrett som man setter formene oppi, så de ikke flater ut og mister form når man heller røra oppi
Varm opp kokosblomstsukker, kokosmelk, eggeplommer og vaniljepulver i en kjele. Kjør mandler i blenderen til de er grovt kvernet, pisk eggehvitten stiv, og ha i kokosblomsukker som du pisker raskt inn og rør lett inn mandlene og bakepulver
Ostekaken består av mandelbunn, fluffy hvitt fyll og en puddingaktig sitron glasur on top. Jeg brukte både melkeprodukterog egg, men den kan lages utenmelkeprodukterog egg
Dette er en av mine favoritt kaker, og jeg har laget mange slags versjoner av denne kaken, og denne jeg idag deler her er med nøtte ogmandelbunn med et hint av appelsin og kanel
som du kan smøre på toppen av mandelbunnen. Fløten skal altså bare koke opp, også tar du kjelen av platen og tilsetter biter av sjokolade som skal smelte sammen med fløten
Hell deretter den avkjølte sukkerlaken i en TYNN stråle i eggene mens du pisker kraftig. Pisk eggehvitene stive og vend forsiktig inn malte mandler ogmelis