Denne kaken er en kaloribombe uten like, men hjelpes så god den er. Den kan lages på to måter, den enkle måten (som også er mye kjappere) for ikke proffer som meg, eller på den mer profesjonelle måten, jeg skal dele begge måter her
Sikt så inn mel, salt og kakao pulver, vend forsiktiginntil bare litt av melet er synlig. Du kan også pynte medhvit sjokolade, jeg laget bursdag kaketilei på jobb så jeg lagetmine egne bokstaver og figureri en sjokoladeform jeg hadde liggende
Hvis du ikke syns det er så nøye med et litee-stoff eller to, kan du kjøpe fudge ibutikken. Når det gjelder fudge, vil jeg jo anbefale å bruke den hjemmelagde typen som kun består av sukker, smør og melk (og eventuelle smakstilsetninger)
Smak tilmedsalt, pepper og timian. I år serverte vi enkel forrett med laks, langtidsstekt hjortelår medsellerirotpuré, stekt sopp, broccoli, poteter, viltsaus og ripsgelétil hovedrett, så var det en liten "hvilerett" for de voksne med Selbu Blå (blåmuggost) og Pedro Ximénez San Emilio Sherry, som smaker som flytende rosiner, og til dessert laget jeg en variant av bløtkakemed marengs
Så er det bare å legge litt salat og ønsket tilbehør på den ene delen,burgeren oppå der, og toppe det hele med brødet som er strødd medbasilikum og hvitløkssalt
I en bolle blander du mel,bakepulver og salt. Hele huset lukter deilig når du lager denne. Ha frosting mellom bunnene og smør toppen og utsiden av kakenmedfrosting
Jeg liker mandler på toppen en dæsj med cognac ivaniljekremen. Sukkerbrød med kakao. Kaken er enkel å lage, og du kan variere fyllet og nøttetoppingen som du ønsker
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.