Jeg serverte lasagnenmed to enkle og gode sauser. Den passer til alt mulig synes jeg, i gryter, i gratenger, stekt og bakt, alt medaubergine er godt etter min mening
Begynn med fyll og avslutt med fyll. Vil du lage denne delishen sammen med meg. ½ aubergine. Når oljen har blitt varm, legger du i løken, la denne ligge og surre til den blir blank
Moussaka inneholder ikke lasagne plater, men aubergine. Moussaka er grekernes svar på lasagnen. Om du vil lage en vegansk variant kan du bytte kylling med soyakjøtt eller tofu, og bruke veganske alternativer til melk og smør
Nå er helgen på vei og da er det på tidet med litt digg kosemat som denne ratatouille-lasagnen. deilig fransk smakfull ratatouille og digg italiensk lasagne
Eg har prøvd med både squash, sopp, aubergineog speltlomper som erstaning - og andre alternativer kan også vere potetskiver, heimelaga lomper - enten potetlomper eller søtpotetlomper, gulrot, kåltot
Jeg startet tidlig med «grønn lasagne», og det har vært en favoritt i mange år. Grønn lasagne. ♦ Skjær squash i skiver/strimler og legg lagvis med kjøttsaus og spinat
Ha fyllet i bunnen på ildfast form og legg aubergine over, som til en lasagne. Dette er til deg som har kjøpt aubergine, og lurer på hva du skal gjøre med den
)Den består i alle fall av hjemmelaget tomatsaus med tvp, rester av soltørket tomat-pesto med valnøtter, aubergine, dampet brokkoli, squashog hvit saus