Vegetarlasagne med masse deilig aubergine
Mat og Reiser
Mat og Reiser
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 3 auberginer delt i skiver på langs
  • 2 bokser gode tomater
  • 2-3 ss tomatpuré
  • 1 boks kidneybønner
  • 2-3 ss balsamicoeddik
  • 1 rødløk i skiver
  • 1 gul squash i skiver
  • 3 hvitløkfedd
  • 150 gram revet parmesan
  • 1 pakke fersk mozarella
  • litt panko eller griljermel
  • Lasagneplater, antall etter eget ønske
  • diverse friske urter, jeg brukte basilikum, persille og oregano (Bruk det du har)
  • salt og pepper
  • 1 avocado
  • 1/2 pakke fetaost
  • 1 sjalottløk, finhakket
  • 4 sherrytomater, finhakket
  • forskjellige friske urter, basilikum, estragon, persille
  • 3 ss god olivenolje
  • saft av 1/2 sitron

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.