Litt mer arbeid enn originalen, siden man må lage sjokolademoussen selv, men helt klart verdt det. Lanseringen av laktosefri kremost (både av Tine og Philadelphia
For laktosefri. bruk laktosefri fløte og sjokolade. Hjemmelaget sjokolademoussé er kjempegodt. Det kan kanskje virke som et skummelt oppdrag å begi seg ut på, spesielt om man ikke har laget det før
Og om vil du få opp proteininnholdet ytterligere eller har laktoseintoleranse kan du bruke laktosefri magerkesam istedet for vaniljekesam, og heller smakstilsette den med splenda og vaniljeessens
Bruk gjerne glutenfrie kjeks og laktosefri fløte, evt. Oppskriften på sjokolademousse har jeg tatt fra min storesøster Titina, bare byttet ut vanlig sjokolade med hvit sjokolade
Deler av kaken var derfor laktosefri, glutenfri og sukkerfri – kun naturlig søtet. Resten var en mer klassisk variant – marsipankake hvor fyllene var sjokolademousse og bringebærkrem