Sjokoladefluff. Endelig har jeg kommet til den siste dagen i denne runden med PSMF. De siste par ukene har vært slitsomme, og jeg gleder meg veldig til å spise frukt og bær i morgen
Tantebarnet krevde sjokoladefyll, så jeg lagde melkesjokoladefluff etter denne oppskriften. Husk at om du vil fylle kaken din med sjokoladefluff så bør dette lages dagen før ,det må stå kaldt i minst 8 timer før du pisker det opp til krem
Jeg lagde også to typer fyll til denne kaken , den ene var sjokoladefluff. Neste kake ut var til tantebarnet og fadderbarnet mitt Carlos, han fylte 5 år og ønsket var selvfølgelig Spidermannkake
Hvordan du lager sjokoladefluff kan du lese mer om og finne oppskriften på her. Mellom hvert lag la jeg først på litt vaniljekrem,deretter bringebær som ble dekt med sjokoladefluff før jeg helt til slutt hadde på maltesers
Den ble så fylt med sjokoladefluff og blåbærmousse. Oppskriften på sjokoladefluffen kan du lese om her på bloggen, og blåbærmoussen kan du lese om her på bloggen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.