Legg kyllinglårene i en frysepose og hell all marinaden over. Legg så kyllingen på topen. (Dette kan du med fordel gjøre noen timer før middagen skal lages) Kutt så opp poteter og gulrøtter i båter
Helstekt kyllingmed hvitløk ogsitron er en av mine favoritter. Også bør en smøre inn kyllingenmed noe fett eller olje for at den ikke skal bli for tørr
Kle kyllingenmed hvitløksbåter ogrosmarinog gni den inn med en deilig marinade av honning, sitronog smør, og stek sammen med hele persillerøtter, poteter, hvitløk ogsitron
Legg sitronog urter i buken på kyllingenog legg kyllingen i formen med grønnsakene. En helstekt kylling er en sånn type rett ogmed godt tilbehør kan hele familien samles rundt bordet til et deilig måltid
Her har jeg laget en god varmende kyllingsuppemed grønnsaker og fullkornspaghetti. Smak til med salt og pepper, hvis nødvendig og dryss gjerne over litt urter, jeg brukte koriander og basilikum
Pytt sitronskivene inn i kyllingen. Skjær opp sitronen i litt tykke skiver. Ta klatter med urtesmør og putt under skinnet på kyllingen, (husk å bruke hansker hele tiden) under skinnet på lårene, og under skinnet på filetene
diverse friske urter, feks rosmarin, persille og timian. Idéen med å stappe sitroner inn i kyllingen fant jeg imidlertid på oppskriftsiden til Meny, og der fant jeg også den herlige sausen/ sirupen
Hakk timian ogrosmarinog fyll i kyllingen. frisk rosmarin. Litt med overlegg, for jeg elsker ovnsbakt landkylling,,,den blir fantastisk saftig og kraften er aldeles nydelig…Så nå måtte formen prøves