Når kyllingen har kjølt seg helt ned, dra av restene av kjøttet så du sitter igjen medskroget. De ble massert inn med godt krydder og smør før de ble plassert på hver sin ølboks som var fylt med øl og enda mer krydder
Kutt en liten lomme i kyllingfiletenog legg inn en skive brie, salt og peppre på begge sider. Så følger middags oppskriften som jeg også var så heldig og fikk fra Inger Lise Tjørsvaag på jobb
Ekstra enkelt blir det på denne praktiske bordgrillen da retten klarer seg fint med en liten grillplate og det er en fordel at grillelementet et tett, så ikke de små skalldyrene faller gjennom risten
En rask å lage og enkel biffmiddag som passer bra som en start på grillsesongen. Jeg toppet ogsåpotetsalatenmed frisk kløversyre som jeg plukket i skogen i går
UTROLIG gode maiskolber. Server dem som ventemat eller tilbehør til grillmat. Oppskriften er fra boken "Ingen røyk uten grill" av Grillkongen Craig som vi fikk i innflytningspressang av "tanto"
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.