En kjempe fin rett som passer perfekt til hverdager eller til en dag hvor du plutselig får middagsgjester, og ikke rekker å stå lenge på kjøkkenet men som likevelvil servere noe lekkert på bordet
Strø over litt salt og ha iovnenlikelenge som kjøttet. Møre, langtidsstekte og saftigenakkekoteletter med grønnsaker, ovnsbakte poteter og en enkel saus
Du kan også steke denne lenge før, og servere helt kald. Nydeligelammekoteletter, squash gratinert med parmesan, sjampingjong fylt med ripsgele og fløtesaus med pesto
Alle ovner er ulike, så følg med så de ikkeblir brent. Du må innom de hippeste som HAY, Won Hundred, ferm og Malene Birger, men så må du liksom bare siheitil “gamlekara” Normann, Verner, Arne og Louis også og da husker du med det samme hvorfor noen blirklassikere og andre ikke (du vet, den følelsen)
Svinekjøtttil kraft kan også være rester og avskjær av koteletter. Kraften kan settes over på ettermiddagen, simreinneistekeovnentil du går på jobb dagen etter
Da jeg fikk tenkt litt, og kombinerte fremgangsmåten fra en asiatiskribbeoppskrift jeg er veldig glad i med noen marmorerte koteletter, da ble det andre boller
Pølser, hamburger, koteletter, biff, grønnsaker, kommer inni denne kategorien. Mange restauranter bruker sagflis på bunnen av en langpanne iovnen, mens kjøttet legges på en rist over
Smak tilhvor mye pepper du vil ha. En superenkel og rask middag, perfekt på dager der du ikke orker å stå lenge på kjøkkenet, men allikevel har lyst på noe sunt, godt og mettende å spise
Hvis du er usikker på hvorlenge man steker, klem litt på dem under steking. lam, portvinssjy, selleripuré, søtpotet Lammekoteletter (størrelsen bestemmer hvor mange du trenger, les mer under)
Det jeg tenkte å vise dere i dag er hvordan dere kan lage en kjempegod hvitløkssaus som passer veldig godt til både kylling, koteletter, laks eller bare grønnsaker
Pølser, hamburger, koteletter, biff, grønnsaker, kommer inni denne kategorien. Mange restauranter bruker sagflis på bunnen av en langpanne iovnen, mens kjøttet legges på en rist over