Fant Matmesterens Honningsmarinert Juleskinke på butikken her i går, og fikk lyst til å teste den. Skal bli litt flinkere å teste forskjellige produkter
Pinnekjøtt – slik får du det garantert saftig. Legg pinnekjøttet i vann natten over. Sil av grønnsakene og kok pinnekjøttet i grønnsaksbuljongen i en time eller til kjøttet er mørt
Kokkebrørne Frank og Jarle Baer – for matglade folk kjent for både utvikling av Fjordland-middager og Markveien mat og vinhus i Oslo, tar pinnekjøttet gjennom eit varmebad før servering
Pinnekjøtt, ja. Dampet OG stekt pinnekjøtt. I en vestlendings øyne perfekt pinnekjøtt. Dette er bare ment som et tips, jeg sier ikke at noens måter å tilberede pinnekjøtt på er feil
Hell av mesteparten av kokekraften frapinnekjøttkjelen. Slik går du fram. Pinnekjøtt tilberedt på utradisjonelt vis innbyr til å leke jul allerede i november
Pinnekjøtt er tradisjonsmat og tilberedes akkurat likedan hvert eneste år. Hos oss bruker vi pinnekjøtt på juleaften og som oftest på nyttårsaften også
Men et godt minne jeg har fra en periode hos min bestemor, var seibiff med løk. Laget på god gammeldags måte, husker jeg at dette var det beste jeg visste om fra fiskeverden på den tiden
Pinnekjøtt er saltede og tørkede ribbenssider fra sau eller lam, produseres både røkt og urøkt. Pinnekjøtt er den beste julematen jeg kan få, med vossakorv og kålrotstappe som tilbehør
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.