Har du en panne som også kan settes iovnen er den å anbefale. Fantastiskkoteletter hvor vinaigretten fungerer både osm marinade for grønnsakene og saus til kjøttet
Vispiserkoteletter ganske ofte hjemme hos oss, enten jeg steker de som de er i panna, steker de møre flere timeriovnen eller kuttet opp istrimlertil wok og gryteretter… Har du tid så blir de utrolig gode om du steker de iovnen med lokk på ilitt smør, vann og krydder på svak varme over flere timer
Jeg har brukt lett smøreosti mosen, men du kan bytte den ut med smør hvis du liker det bedre. Tomatene blir så utrolig søte når de bakes iovn på denne måten, jeg har brukt timian, men du kan bruke andre friske eller tørkede urter
Møre, langtidsstekte og saftigenakkekoteletter med grønnsaker, ovnsbakte poteter og en enkel saus. La kotelettene stå icirka to timertil (altså tre timertil sammen) – til kotelettene er møre og gjennomstekte
Nå er det norsk sesong for saftige plommer og finneshovedsaklig som gule, blåe og røde plommer. Ikke bare kan de brukes i kaker og desserter, men også til salater eller glaserte ved siden av kjøttretter
Gulrot, sellerirot, purreløk, rødløk og fennikel skrelles og kuttes imediumterninger. Fres sammen med finkuttethvitløk, hakket timian og estragon imedium varm panne med olivenolje