Møre koteletter i ovn oppskrifter

Koteletter med balsamicobakte grønnsaker

Koteletter med balsamicobakte grønnsaker

Har du en panne som også kan settes iovnen er den å anbefale. Fantastiskkoteletter hvor vinaigretten fungerer både osm marinade for grønnsakene og saus til kjøttet
KOTELETTER MED KANTARELLSAUS OG ROSMARINPOTETER

KOTELETTER MED KANTARELLSAUS OG ROSMARINPOTETER

Vispiserkoteletter ganske ofte hjemme hos oss, enten jeg steker de som de er i panna, steker de møre flere timeriovnen eller kuttet opp istrimlertil wok og gryteretter… Har du tidblir de utrolig gode om du steker de iovnen med lokk på ilitt smør, vann og krydder på svak varme over flere timer
Koteletter med rotmuffins

Koteletter med rotmuffins

Kok opp vann, og kok grønnsakene til de blirmøre. Server koteletter sammen med rotmuffins og en liten salat
Koteletter med grønn mos og bakte tomater

Koteletter med grønn mos og bakte tomater

Jeg har brukt lett smøreosti mosen, men du kan bytte den ut med smør hvis du liker det bedre. Tomatene blirutrolig søte når de bakes iovn på denne måten, jeg har brukt timian, men du kan bruke andre friske eller tørkede urter
Fløtegratinerte poteter

Fløtegratinerte poteter

Potetene er ferdige når de er møre. Perfekt tilbiff, koteletter, steik og andre kjøttretter. Sett formen inniovnenigjen
Ovnsstekte nakkekoteletter

Ovnsstekte nakkekoteletter

Tilberedt på sterk varme blir de møre og fine. Nakkekoteletter med rosmarin, her servert med friterte squash og mint og peperonata
Saftige nakkekoteletter

Saftige nakkekoteletter

Møre, langtidsstekte og saftigenakkekoteletter med grønnsaker, ovnsbakte poteter og en enkel saus. La kotelettene stå icirka to timertil (altså tre timertil sammen) – til kotelettene er møre og gjennomstekte
Gresskarsuppe med sprø chorizo

Gresskarsuppe med sprø chorizo

Jeg har som regel ferdig kraft i fryseren som jeg har laget etter middager med stek, eller koteletter som er kokt på bein sammen med grønnsaker
Sommerkoteletter med balsamicomarinerte plommer

Sommerkoteletter med balsamicomarinerte plommer

Nå er det norsk sesong for saftige plommer og finneshovedsaklig som gule, blåe og røde plommer. Ikke bare kan de brukes i kaker og desserter, men også til salater eller glaserte ved siden av kjøttretter