Legg to plater gelatin i en skål med kaldt vann mens du stivpisker to eggehviter. Ha eggehvitemassen over i en brødpose, klipp av et hjørne og sprøyt små klatter med kokosbollestørrelse på et bakepapir
Visp eggehvitene stive med en miksmaster. Heldigvis ble det lagd kokosboller på studentgruppen "Matvrak", og heldigvis kom jeg på den gruppen som skulle lage det
Kokosboller. Kokosboller. 1 pakke gelatin(10 blader)2 ss vann2 ss sukrin6 eggehviter3 fulle dråpetellere med Stevia vannila cream. Hell av vannet, ta gelatinen, 2 ss vann og sukrinen i en kjele, smelt den i vannbad. Settes på bakepapir med skje,eller helles i en kledd form og skjæres i biter, når de er ferdige etter 2 timer i kjøleskapet. Hjemmelagede Marshmellow1 plate mørk sjokolade gjerne 86%1 pose kokos2 ss Cocosasukrin etter smak (2-3 ss) Smelt sjokoladen i vannbad( eller i micoen 1 min av gangen)Rør inn Cocosaen og smak til medsukrin. 2 ss sukrin. 3 fulle dråpetellere med Stevia vannila cream
Også kalt LCHF kokosboller og sjokoboller. Og en flott dag kan bare bli bedre med noe digg, ikke sant. Så da ble det et fat med disse enkle, deilige og mettende ketobollene
Og det som er supert med denne kaken er at den er utrolig enkel å lage. Heldigvis begynte hun raskt å komme seg og vi fikk reise hjem igjen (men med åpen retur) etter noen timer
Sett kokosbollen med skjeer eller bruk en sprøytepose. Pisk inn sukrin, sukker og vaniljesukker. I dag har jeg laget kokosboller, utrolig enkelt og det ble veldig godt
Oppskriften kommer fra Lavkarbokokken Nils Erik Dette trenger du til ca 15 store kokosboller. 4 eggehviter 4 plater gelatin (legges i kaldt vann så de blir myke) 1 ss sukrin + 1 ss tagatesse Vanilje fra [ Read More ] ca 15 store kokosboller. 1 ss sukrin