Ha eggehvitene i bollen sammen medsukrinmelis og visp til en luftig og blank marengs. Disse minipavlovaene er sukkerfri og smaker helt nydelig sammen med krem og friske bær
Ha eggehvitene i bollen sammen medsukrinmelis og visp til en luftig og blank marengs. Rett før servering topper du med vaniljekrem, stivpisket krem og friske bær, sitronmelisse og /eller revet sjokolade over pavlovaen
Visp eggehvite og sukrin til helt stiv marengs, sammen med litt salt og eddik. Her kommer kaken i en lavkarbo variant, som kan nytes med god samvittighet på selveste nasjonaldagen
Det er mange i det siste som har etterspurt oppskrift sukkerfri marengskake og pavlova. Stivpisk eggekvittene med en miksmaster, tilsett litt og litt sukrinmelis og avslutt med en klype salt
Det er en himmelsk god kake, og gjort lavkarbo kan du spise den med god samvittighet. Mest fordi Sukrin lager en litt isete smak i margensen, og det er ikke så godt
Pavlova står helt klart på listen over kaker som skal gjøres søte og sunne for bloggen i år. /skrevet i samarbeid med Atkins Norge/ Er det bare meg som allerede nå har begynt å planlegge årets 17. Du trenger 100g kokosmasse 4 ss sukrin gold, eller annen søtning 2 eggehviter Piskes sammen og bres utover en stekeplate. Husk at du kan lagre oppskriftene mine direkte på mobilen med gratisappen bloglovin HER Hva er din favorittkake på 17. 4 ss sukrin gold
Veldig inspirert av min favorittkake - pavlova. Mål opp Sukrin, sukker og kakao i en skål og bland. Mailboksen er ryddet, det meste kjører, så om en liten uke kan jeg forhåpentligvis senke skuldrene og bare kose meg med kunder, små prosjekter og så klart bloggen
Kaken er en hybrid mellom napoleonskake, pavlova og suksessterte. Tilsett sukrin gradvis. Som dere sikkert har fått med dere er kakene mine som oftest uten hvitt sukker og hvetemel
Det er veldig mange som lager bløtkake og pavlova til denne dagen, og begge er lette å lage sukkerfrie og pynte med masse deilig krem og bær, men jeg ville gjøre noe litt annerledes (som vanlig)
Jeg har i alle fall prøvd meg på små porsjonspavlovaermed marsipan i dag. En av grunnene til at jeg prøver å la vær er fordi jeg jobber seriøst med å gå ned litt i vekt, de andre handler mer om moral og økonomi