Kjøttdeig ris filodeig oppskrifter

Vårrull

Vårrull

Stek kjøttdeig, tilsett kyllingbuljongen. Pakk inn en skje i hver filodeig, alt ettersom hvor store du ønsker dem
Rosebørek med potetfyll (Patatesli gül böreği)

Rosebørek med potetfyll (Patatesli gül böreği)

Og med kjøttdeig og løk. Men siden ris og bulgur for lengst har tatt plassen som karbofyll på tallerkenen må poteten pent finne seg i å spille en annen rolle enn lenger nord

Oppskrift på vårruller

I utgangspuntet kan man fylle vårruller med det man vil, og man kan lage dem med kylling, fisk, vegetar, kjøttdeig og ja – nesten hva som helst ettersom hva man liker
Vårruller og eggeris

Vårruller og eggeris

Stek kjøttdeig sammen med grønnsakene på middels varme til kjøttdeigen har fått litt farge. Legg et par spiseskjeer med fyll på hvert ark filodeig og pensle kantene med egg
Kozi El Sham

Kozi El Sham

Stek kjøttdeigen. til desserten» Is suprise», så er denne retten også en «suprise». Baklava Yufkasi- filodeig
Crispy vårruller

Crispy vårruller

- Dersom du har frosne filodeigplater legger du disse til tining på benken. - Serveres med ris, sweet chilisauce, og soyasaus
Asiatiske vårruller.

Asiatiske vårruller.

Fres kjøttdeigen i panna og når den er godt brunet tilsetter du de revne grønnsakene. ½ dl frisk koriander
Kozi el Sham

Kozi el Sham

Legg så lagvis først nøtter, kjøttdeig, erter og så ris. Stek kjøttdeigen. For de av dere som kjenner til desserten» Is suprise», så er denne retten også en «suprise»