Rosebørek med potetfyll (Patatesli gül böreği)
Et kjøkken i Istanbul
Et kjøkken i Istanbul
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 4 medium poteter (350-400 g), skrelt og skjært i grove biter (bruk samme type du bruker til potetstappe)
  • 2 ss olivenolje
  • 1 medium løk, finhakket
  • 1/2 dl melk
  • 1 ss extra virgin olivenolje
  • 40 g (1,5 dl) finhakket bladpersille
  • 1 ts pul biber eller 1/4-1/2 ts cayennepepper eller chiliflak (kan sløyfes)
  • salt og pepper
  • 2 dl melk
  • 1/2 dl olivenolje
  • 16-20 filodeigark
  • 1 eggeplomme, lett sammenvispet med noen dråper vann
  • 1-2 ts nigellafrø eller sesamfrø (eller en blanding)
  • 4 medium poteter (350-400 g), skrelt og skjært i grove biter (bruk samme type du bruker til potetstappe)
  • 2 ss olivenolje
  • 1 medium løk, finhakket
  • 1/2 dl melk
  • 1 ss extra virgin olivenolje
  • 40 g (1,5 dl) finhakket bladpersille
  • 1 ts pul biber eller 1/4-1/2 ts cayennepepper eller chiliflak (kan sløyfes)
  • salt og pepper
  • 2 dl melk
  • 1/2 dl olivenolje
  • 16-20 filodeigark
  • 1 eggeplomme, lett sammenvispet med noen dråper vann
  • 1-2 ts nigellafrø eller sesamfrø (eller en blanding)

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.