*Grunnen til at jeg foretrekker å bruke daddelsukker eller kokossukker fremfor feks sukrin her er at jeg bruker sukkeret til å mate gjæren, og dermed får et bedre bakeresultat, særlig når jeg baker glutenfritt
Jeg baker stort sett hver dag, spesielt i helgene synes jeg det er deilig med lukten av fersk bakst. Tilsett sukker, gjør, salt og bakepulver, rør lett sammen og hell over i kjøkkenmaskin
Muffinsene har en nydelig kanel- og smørsmak, slik som kanelsnurrer skal ha. I dag kan jeg friste med lavkarbo kanelsnurr-muffins uten sukker, melk, gluten og korn
Denne deigen er en fin grunndeig til søt gjærbakst, og kan bakes ut som kanelsnurrer, boller med eller uten rosiner, skolebrød, julekakeboller med rosiner og sukat, og kringle
Og tror dere ikke at nederst i innlegget stod det en parantes med at disse kunne gjøres glutenfrie. Oppskriften er som sagt hentet fra TRINEs MATblogg, og gjengitt her med hennes tillatelse
I dag feirer man viisst "Kanelbullens dag" i Sverige, så hvorfor ikke bli med på feiringen. Disse kanelsnurrene inneholder ikke sukker, bidrar med mer fiber og næringsstoffer, sammenlignet med kanelboller laget av hvitt hvetemel, samt at de har en høyere andel protein pga havregryn og kesam
Kjevle ut deigen til et flak, slik som når du lager kanelsnurrer. Og med safran i deigen og et kremete marsipanfyll er dette et knallgodt alternativ til lussekatter
Blir vi noen sinne lei av kanelsnurrer. Ha alt i en bolle og mos til en glatt masse med stavmikser. Nytes best rett ut fra ovnen med et lite dryss glasur
Kjevl den litt tynnere enn når du lager kanelsnurrer. Det var utrolig morsomt å se hvor populært et veldig lite jålete bilde av en benk fylt opp med deilig gjærbakst skulle ble på Instagram