Kalvekjøtet er lyst, mørt og saftig, og blir utruleg godt på grillen eller i steikepanna. Lagar du for mykje salsa kan du gjerne bruke restane til steikt fisk eller til taco ein annan dag
Til disse jødekakene trengs nemlig råmelk (den første melka fra kua etter at den har fått kalv). Med jevne mellomrom får vi kalv i fjoset, og hvis råmelka er fin, hender det at mannen min tar inn litt til meg så jeg kan lage disse jødekakene
nemlig lam, men istedet på en frikassè med kalv. 1 kg renskåret kalvekjøtt delt i terninger på 4x4 cm (fra lår eller bog). 1 kg renskåret kalvekjøtt delt i terninger på 4x4 cm (fra lår eller bog)
nemlig lam, men istedet på en frikassè med kalv. 1 kg renskåret kalvekjøtt delt i terninger på 4x4 cm (fra lår eller bog). 1 kg renskåret kalvekjøtt delt i terninger på 4x4 cm (fra lår eller bog)