Alt har fått en runde i stekepanna eller på grillen etter vannbadet. KALV. Jeg brukte denne gang en kalventrecote på 1,8 kg. Litt rødt, men mørt Okse ytrefilet i bit ca 1,4kg 57gr i 3,5 timer. Biff av okse ytrefilet 200gram 57gr i 1,5 time. Kalv entrecote ca 2kg 58,5gr i 4,5 timer. Kalvestek 1,5kg 58gr i 5,5t. Svinytrefilet ca2kg 60gr 2,5 timer
Server med stekt kongeøsterssopp og stekt asparges ( stekes i samme. Del kalvefileten i tykke biffer. Finhakk rødløk , hold av 2 ss til å bruke i sammen med kalven. Ca 700 g kalvytrefilet eller flatbiff
Den ligger i bakparten på okse, ku eller kalv, mellom filetkammen og lårsteken. Ha olje og smør i en stekepanne og brune kjøttet på høy varme, et par minutter på hver side