italiensk betegnelse på tynne skiver av kjøtt skåret på tvers av fibrene, som først. Nylig hjemkommet fra Italia, hadde jeg med et kilo ferskt kalvekjøtt,
Italiensk mat. Dette gjorde jeg fordi denne retten var helt ukjent for meg, og at jeg i sommer var så heldig å få 2 flotte kalveskanker av min tante som var ment for "Osso Bocco" - en italiensk spesialitet
Meinklang Burgenland Red er nydelig til forretter med spekeskinke eller lettere retter med grønnsaker, kalv, kalkun eller and, og ikke minst italiensk hverdagsmat som pizza og pasta, gjerne med sopp
Vi falt for kalveculotte og kalvecuvette i en annen disk (oppskrift på culotte lenger nede). Og her er litt mer av utvalget i kjøtt fra storfe, dvs kalv, kvige og okse
Saltimbocca er en italiensk rett som visstnok betyr "hopp inn i munnen". Den består tradisjonelt av kalvekjøtt, spekeskinke og salvie, men siden vi har sett så mye på Kitchen Boss i det siste lagde jeg hans versjon av retten
Hviles mens du lar filorosene stekeMy heart is drenched in AmaroneKalven ligger på gulrotpureSaus. Pinjekjerner, Dijonsennep, kalvefond vann og maizenaScampi på hjemmelagetmayones med hvitløk og gurkemeieFiloroserPannacottaBella notte