Eg hadde ei bakepotet per person uten aluminiumsfolie i steikeovnen på 200 grader i 1,5 time. Etter at det hadde steikt i 4-5 minutt hadde eg oppi 250 gram kyllingfile i betar. Eg hadde rømmenblandinga oppi bacon, løk og kyllingen blandinga og lot det småkoke 2-3 minutt. 250 gram kyllingfile
Krydre kyllingfiletene med salt og pepper, og legg dem i en smurt ildfast form. Skrap ut det som blir igjen i formen, og legg det over i en liten kasserolle sammen med appelsinsaften og buljongen
Til et stykke kylling. Til et stykke kylling. Har du smakt denne blir du venner med auberginen igjen. Jeg har ikke for vane å bli sur når jeg ser mat, men det er to grønnsaker som irriterer meg til et helt usaklig nivå
Den har en grei smak for å være tørket hvitløk uten en haug med tilsetninger. Del kyllingfileten på langs, så du får tynne lange skiver, og legg de i en liten ildfast form eller lignende
Server i en skål (‘bowl’) eller legg på en tallerken med couscous i bunnen. I denne oppskriften er basen couscous, proteinet kylling og toppingen hvitløkrømmedressing
Jeg stekte i tillegg opp litt sopp og lagde en frisk salat av ruccola, sukkererter og paprika. I går serverte vi kylling her hjemme til søndagsmiddag da vi fikk gjester
Samme fremgangsmåte kan så klart brukes på å en større potet, tilsett litt kylling eller kokt skinke i fyllet - og vips har du en deilig hovedrett også
Kylling og couscous ‘bowl’. Legg 1/3 til side til å glasere spare rib-en med etter den er stekt. Bruk de resterende 2/3 til å dekke begge sider av spare rib-en. Ta kjøttet av varmen og pensle begge sider med den resterende 1/3 av bbq-glazen som ble lagt til side. Legg tilbake på grillen i omtrent 1-2 minutter til glazen har blitt varm