Slik lager du en deilig, men super enkel italiensk pizza som kommer til å rocke din verden. Alle klarer vi å lage en god hjemmelaget pizza, men det som gjør disse pizzaene så spesielt gode er råvarene og de enkle prinsippene
Har flere spennende pizzatoppingoppskrifter liggende på lager, bare sånn hvis du lurte liksom. Vi er vel kanskje ikke de eneste som fort spiser pizza en gang i uka
Lager du for mye, så er den veldig god kald dagen etter. Her tar vi utangspunkt i lompeoppskriften fra Geir,og bruker lompene som pizzabunn, men vi bruker lokket til stekepannen når vi stanser de ut
Mens pizzasausen koker lagervi pesto ♫. Vi begynner med pizzadeigen. Mos balsilikum, parmesan, pinjekjerner (som du bør riste i en varm panne først) og hvitløk i en foodprosessor/blender
Jeg bruker et belgisk vaffeljern som lager veldig tykke vafler, om du bruker vanlig får du sikkert litt tynnere – legg de eventuelt dobbelt som en calzone
Det er stor stas for guttene og andre besøkende når vi finner frem grillen og lagerpitapizza. Vi pleier å lage små skåler med det vi bruker mest så alle kan lage sin egen pizza
Nå må jeg si jeg begynner å bli lei den andre pizzaenvilager i "steinovnspizzabakeren" våres. Så når han ønsker pizza som regel i helgene, så sier jeg nei eller at vi må lage sånn ordentlig pizza i ovnen
Se denne linken hvis du lurer på hvordan bake ut en eltefri pizza. Eltefri pizza har uten tvil blitt min absolutte favorittpizza som er optimal lik den italienske (som jeg er en stor tilhenger av)