Se DENNE linken hvis du lurer påhvordan bake ut en eltefri pizza. Jeg studerte denne video av Jim Lahey som er geniet bak no knead= eltefri bakst, og jeg skjønte etterhvert hvordan behandle deigen riktig ved utbaking
Her er det bare sausen og aromasoppen sammen med en fersk mozzerella som skal inn i ovnen, dette gjør du klart mens ansjospizzaenstekes, samtidig skjærer du opp noen skiver rødløk som ligger klart sammen med skiver med parmaskinke og basilikum
Å stekepizzapå grillen framfor i ovnen er enkelt bare man har en pizzastein og grill med lokk. Klipp et stykke bakepapir slik at det passer akkurat påpizzasteinen din
Kjevle ut og legg på hvert sitt stekebrett (ha bakepapir på brettene). Jeg har brukt pizzastein i oppskriften, men du kan selvsagt bruke stekeplate også, eller grille den
La pizzaensteke i noen få min. Stekebrett. Når pizzasteinen er varm løftes pizzaen over på den ved å ta tak i bakepapiret på begge sider og løfte med en rask og bestemt bevegelse så ikke toppingen faller av
Lage en god pizzadeig, med enkelt pizzafyll og stek pizzaenpåpizzastein. Oppskriften på syltet rødløk er hentet fra Lise Finkenhagen, og oppskriften på verdens enkleste og beste pizzasaus er kokke Karla sin
Se denne linken hvis du lurer påhvordan bake ut en eltefri pizza. Eltefri pizza skal stekes i en glovarm ovn på en pizzastein inni (som er uunværlig for å få det perfekte resultat)
Bildet viser hvor enkelt det er å ta pizzaen med en pizzaspade under stekepapiret. Pizzabunn ordner du på din måte, min finner du her (Du trenger ikke elte såååå lenge som jeg har foreslått, men noen minutter bør du koste på deg
Etter hevingen lages en stor pizzapå ett stekebrett, eller to mindre pizzaerpå to brett. For ekstra sprø bunn er det ideelt å bruke en pizzastein som varmes opp i stekovnen først, men det gikk veldig bra med to stekebrett smurt med olivenolje også