Godt er det - medkyllingogpesto på hvit pizza ♫. Server pizzaen rykende varm med litt frisk babyspinat eller ruccola på toppen -og litt ekstra pesto i en skål ved siden av
I dag ble det en spennende pizzamed mye smak, tomatsaus, kylling, pestoog mozzarella. Fordel pizzasausen på den ene halvdelen av hver pizzaog legg på mais, kylling
Ellers er det godt med for eksempel kylling, eller skinke, mozzarella, kremost. Takket være den klarer jeg å få til en tynn italiensk pizzamed myk bunn og sprø skorpe, og ravioli (sånne små pastaputer med fyll i vet du)
Eg er veldig glad i grønn pestoog bruker det spesielt til kvit fisk, over kylllingfilêten, inni lomper med anna pålegg, i lompetoast, dressing til lunsjsalaten eller som "pizzasaus" når eg lager kvit pizza
Kylling stekes med salt, pepper og en dæsj soyasaus. Ha på stekt kylling i biter med stekt rødløk. Basilikumpesto lages ved å hive bladene fra en hel basilikumplante sammen med pinjekjerner og olivenolje i blender
Spe med olje til konsistensen er som en litt tykk pesto. Mozzarellaen gir en myk kontrast til den skarpe spinaten, og spinaten er stekt og most i blender sammen med andre godsaker slik at det ikke er “blader” på pizzaen