Se oppskriften for rosebørek med potetfyll for hvordan det gjøres. Når tyrkiske bekjente får høre at jeg jevnlig lager børek fremkaller det nesten uten unntak en slags imponert-og-lettere-sjokkert respons
slik lager du disse herlige og smakfulle vårrullene. du trenger bare en gryte med olje eller en frityrkoker, noe kjøtt og grønnsaker og filodeig som du får kjøpt ferdig i butikken på hjørnet
avhengig av hvor mange du lager). Vårrull pastry/filodeig. Vårruller er fantastisk deilig. Få ting kan. overgå den knasende sprøheten, etterfulgt av en herlig eksplosjon
Hvordan koke bulgur. Best blir den om du lager den selv – og heldigvis er det slett ikke vanskelig. Som enkelt forklarer hvor mye filodeig som trengs, hva den skal stekes i, hvor mye væske man skal bruke
Dekk til de ferdige rullene med et fuktig kjøkkenhåndkle mens du lager resten. Sommerruller er vårruller pakket i rispapir istedenfor filodeig, og er uten frityrsteking - sunt og godt og med masse god smak av Asia
Dersom du lager egen paideig, trykk et tynt lag ned i en porsjonsform og ha så i ostemassen. Som paideig har jeg brukt filodeig, men du kan godt lage egen paideig
Første gangen jeg lager det, faktisk. Husk bare på å bruke filodeig fra internasjonale matbutikker. Legg filodeigen på bordet med et hjørne vendt mot deg
Vi ruller mot vår og vårruller er så utrolig deilig hvis du lager de selv. Jeg pleier å legge de på en bakeplate, da ligger de stødig mens du lager de andre ferdig
Vi lager mye asia innspirert mat på kjøkkenet her, og disse vårrullene er en innertier. filodeig. Filodeig har de på velsorterte dagligvarer, eller på alle innvandrer butikker
Disse lager du på under en time. (English below) Baklava er så vidt jeg vet opprinnelig et tyrkisk bakverk, karakterisert av tynne flak av filodeig med varierende innhold
Ha tilsvarende mer fyll på dersom du lager de større. Legg filodeigen til tining på kjøkkenbenken. Finn frem en plate filodeig, pensle halve med litt smør og brett den dobbelt