Mos – jeg brukte en “stamper” eller hva det heter – slik manlager potetmos med, du vet. I tillegg er denne en suveren redning hvis man finner brune bananer innerst i kjøleskapet og ikke liker å kaste mat
Lager vaffelrøre ♥. Da får man kose seg inne ♥. Gode gammeldagse vafler med gjær, stekt på vedkomfyr. Mangler bakepulver, vaniljesukker og kardemomme her oppe
Vaflerlager jeg alltid på slump, men nå veide jeg opp alle ingrediensene. I min flotte svigerfamilie er det blitt tradisjon å servere vafler når man får besøk
Fyller det hele i en kremsprøyte og legger den litt i fryseren mens jeg lager vaflene. Du velger selv om du vil gi vaflene et hint av eple, mango eller gresskar
Eller bake, lage vafler og pannenkaker, grøt, marsipan, og ikke minst mandelmelk av de. Du velger selv om du vil skålde mandlene (fjerne skallet) før du lager melken eller ikke
Alle som kjenner meg eller har fulgt bloggen over litt tid vet at jeg liker å lage det meste av maten selv, det var hele vitsen med bloggen da jeg startet med den, det å kunne vise hvordanman kan lage god, enkel og sunn mat
Aller best er det når manlager gommen selv. ) Gomme lager vi alltid massevis av til jul. (Hva har manmannfolk for) Man kan også tilsette rosiner når gommen er ferdig, men fortsatt varm
Jeg lager røren med stavmikser, men å bruke miksmaster eller vispe sammen for hånd går også fint. I tillegg kan for mye rå spinat virke irriterende på tarmen – så har man sensitiv mage kan det være ekstra greit å vite om dette
Jeg vet også at flere følger meg nettopp fordi jeg lager mye "diamat" og jeg har lovet å bli flinkere til å dele karbohydratinnholdet i denne maten, slik at det er lettere å sette insulin