Vårruller kan jo lages av alt - egentlig - i alle fall her i vår vestlige verden. For å lage en gos porsjon, som gjerne holder til at par middager og litt kveldssnacks, prøv denne
Særlig fordi de er lagetmed rispapir som ikke lager en oppblåst og dum mage, og fordi mannen i huset lager en heeeelt amazing sweet chilisaus som vi dipper vårrullene oppi
Sjekk også mitt innlegg fra tidligere for hvordan jeg alltid får supersprø ovnsbakte poteter. Å lage langpannebørek, som er myk inni og lett brunet på toppen, er ikke det samme som å lage sigarbørek, som skal være helt sprø, nesten som en tynn vårrull, eller amulettbørek, som er trekantede og skal være som puter
Når unggutten kommer tilbake å tar bestilling, vil minstemann ha svinekjøtt i søtsur saus, vi spurte derfor om det var mulig å lage gå barneporsjon til han, unggutten i joggebukse tar bestillingen, luffer ut for å høre om barneporsjon, men kommer tilbake med svar, nei man kan ikke lage porsjonen mindre
Det er ikke så mange flotte retter jeg kan lage, men vårruller, det kan jeg. Server gjerne med en salat og hjemmelaget sweet'n soursaus, som du finner oppskrift på her
Denne oppskriften er med krabbe, men varier gjerne ingrediensene medkjøttdeig, kjøtt av svin eller kylling og ikke minst med de grønnsakene du liker best
Men, jeg har laget retten flere ganger selv siden. Filodeigen er den samme som du bruker til vårruller og den finner du i frysedisken på supermarkedet eller i en asiatisk butikk
Hjemmelagde vårruller. I dag var behovet for en fridag ekstra stort, for det har vært en hard helg… På lørdag jobbet jeg hele dagen, før jeg spiste middag sammen med Marianne og Lene