Spiser du ofte på kinarestaurant, har du sikkert ramlet over denne retten. La det koke i 30-45 sekunder. La det hele frese i 2-3 minutter. Rør godt rundt, la alt frese/koke sammen i 2-3 minutter
Av en eller annen grunn har alle byer og tettsteder med respekt for seg selv en kinarestaurant. Den var slett ikke vrien å lage, tok like lang tid som å woke grønnsaker og kylling, og smakte nesten som på Kinarestauranten på toppen av Nordlendingen i Harstad
Snadder på kinarestaurant, like snadder hjemmelaget. Direkte oversatt betyr chop suey blandede biter, så dette er en slags kinesisk superdigg pytt-i-panne
Kylling chop suey er en av de rettene som har oppstått i det amerikansk-kinesiske kjøkkenet i stor likhet med mange andre retter man vil finne på menyen hos mange av kinarestaurantene
Panert kylling er også noe guttene elsker på kinarestaurant, og det hender vi lager det her hjemme også, Med litt ris eller pommesfrites, grønnsaker og sweet chillisaus så har du et kjempegodt måltid
Jeg har ingen anelse om hvordan kinesere lager sursøt saus, det er også en rett jeg unngår å spise når jeg er på «Kinarestaurant» (det er min kones favoritt)
Jeg har alltid vært glad i svin i søt sur saus, slik som du får på Kinarestaurant. Bland eddik, soyasaus, tomatpuré, sukker og appelsinsaft i en liten bolle og rør i masenna-bladingen
Det smaker ikke helt som på kinarestaurant, men close enough. MerSkriv utE-postLik dette. Noe av det jeg liker best av enkel asiatisk mat, er stekt ris
Silacruzs forunderlige verden | Om alt, ingenting, littegrann – og mye ;)
Gimlet er min favoritt drink, men hvordan skal man egentlig presentere denne på en skikkelig måte. Jeg tror jeg lar Raymond Chandlers forsoffene gentelmannen Terry Lennox fra "The long Goodbye" gjøre jobben "We sat in the corner bar at Victor’s and drank gimlets
Dette tar ca 15-20 minutter avhengig av hvilken type ris du velger. Stek kyllingbitene i panne med olje til de er gjennomstekt, ca 3-4 minutter. Stek i ca 3-4 minutter til de er nesten møre. La alt koke sammen i ca 2-3 minutter på middels sterk varme
Avslutta Eidturen med det faste besøket innom kinarestauranten før vi for heim. Kvasneset`s Great Pretender etter NUCH NVCH Kvasneset`s Braveheart og Gunways Flying Butterfly - "Tommy" i ringen
Vi endte opp på en kinarestaurant. Så var det dag to, etter en lang natt med lite søvn og mye torden. Vi våknet, jeg var veldig trett, men kom meg opp for det om, og så var det å gjøre seg klar til frokost
I dag har vi vært en tur på shopping i Flekkefjord, og da vi kom hjem, begynte de å buldre og brake. Da har de meldt noe kaldere (20-26 grader), så da bør det la seg gjøre fra morgenen av. 30 sek - 20 sek 30 sek pause x 2 sett pr øvelse
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.