jeg har aldri lagd pasta og scampi før ---igårmmmm. )her er det jeg brukte 300-400 g rå scampi (fryst) 1 pk fullkorns pasta 1 chili 2 fedd hvitløk 1 sitron persillecherry tomater ruccolaoljeJeg begynte med å tine og rense scampi, hakket chili og hvitløkhelte en slump olje i en pose og tilsatte scampi + chili + hvitløk og lot det hvile i kjøleskapet en times tidDeretter kokes vann til pastaenbaguette stekes i ovnenog i stekepannen varmes olje til steking av marinerte scampi+cherrytomater etter noen få minutter i panna, tilsettes persille og ruccoladet hele blandes med ferdigkokt pastaog serveres varm med en liten sitronbåt og nystekt baguette. og så er det bare å kose seg 300-400 g rå scampi
Det er sjeldent jeg egentlig lager så fancy mat hjemme. Gjør klar scampien. Siden han har stått på og jobbet så mye i det siste, tenkte jeg at jeg skulle være en slik en flink husmor og lage litt middag
Kokken forklarte hvordan den var laget og jeg har prøvd å gjenskape den. På grunn av det rike sjølivet langs kysten, er det deilige retter med fisk og scampi
Hvit saus er langt fra så vanskelig å lage som mange tror. I gode venners lag kom vi inn på kålstuing, som jo er fantastisk godt, og med tinet scampi og masse kål, litt ekstra muskat og ingefær ble en noe uvant kombinasjon dagens middagsresultat
Kosemat for dere kjærestepar som vil lage noe godt denne torsdagen. Sammen med rød fisk, scampi og litt fløte (bruk soya ved allergi), så blir dette et festmåltid i hverdagen
Fersk ingefær er og deilig å lage te av, om du har en rest liggende. Reker og scampi i en hot curry, og heten bestemmer du selv, i mengde og styrke på chili