Hvordan koke høne oppskrifter

Hønsefrikassé

Hønsefrikassé

Kok opp og la det koke til kjøttet løsner fra beinet på hønen. Kraften fra koking av hønen. Før servering legger du biter av høne og oppdelte grønnsaker i sausen og lar det småkoke og trekke på svak varme til alt er gjennomvarmt
37 0
Coq au vin

Coq au vin

Nå er det på tide å lage potetmos eller koke poteter og dekke bordet. 1 hel landkylling eller høne på ca 1,5 kg. Del den hele kyllingen/hønen i 8-10 mindre biter. Det er lov til å kose seg så ofte man kan 1 hel landkylling eller høne på ca 1,5 kg 40 g smør
34 0
Akkarat ja!

Akkarat ja!

den enkleste å forholde seg til, og med kortest koketid er sepia, så kommer kalmar og akkar, og til slutt octopus, som altså må bankes
9 0
Coq au vin

Coq au vin

Løft ut hønekjøttet fra rødvinsdressingen med ei hullsleiv. Når alt er ferdigstekt har du de brunede hønebitene, baconen og fond/rødvin sammen i en stor gryte med lokk som kan settes i stekeovn, jeg bruker Mieles gourmetpanne
6 0
Hønestund

Hønestund

Koker du høna dagen før du skal lage hønsefrikasséen, blir det enda enklere. Høne er heller ikke spesielt vanskelig å få tak i, du finner den frossen i frysedisken i de store matbutikkene
4 0