Hvordan koke høne oppskrifter

33 Lagre

Hønsefrikassé

Kok opp og la det koke til kjøttet løsner fra beinet på hønen. Kraften fra koking av hønen. Før servering legger du biter av høne og oppdelte grønnsaker i sausen og lar det småkoke og trekke på svak varme til alt er gjennomvarmt
26 Lagre

Coq au vin

Nå er det på tide å lage potetmos eller koke poteter og dekke bordet. 1 hel landkylling eller høne på ca 1,5 kg. Del den hele kyllingen/hønen i 8-10 mindre biter. Det er lov til å kose seg så ofte man kan 1 hel landkylling eller høne på ca 1,5 kg 40 g smør
9 Lagre

Akkarat ja!

den enkleste å forholde seg til, og med kortest koketid er sepia, så kommer kalmar og akkar, og til slutt octopus, som altså må bankes
6 Lagre

Coq au vin

Løft ut hønekjøttet fra rødvinsdressingen med ei hullsleiv. Når alt er ferdigstekt har du de brunede hønebitene, baconen og fond/rødvin sammen i en stor gryte med lokk som kan settes i stekeovn, jeg bruker Mieles gourmetpanne
4 Lagre

Hønestund

Koker du høna dagen før du skal lage hønsefrikasséen, blir det enda enklere. Høne er heller ikke spesielt vanskelig å få tak i, du finner den frossen i frysedisken i de store matbutikkene
2 Lagre

Lammebog kokt i rødvin

Moses sammen med rikelig med smør og litt av kokevannet, smak til med salt og pepper. Har sett en oppskrift hvor lam brukes i stedet for hane i coq au vin (All respekt for hanene, er vel oftest høne/kylling
Søkeforslag og sider