Skjær opp kyllingfileter i passelige munnfuller. Frikassé er en måte å lage mat der kjøtt og grønnsaker deles opp i biter og kokes i buljong eller saus, som jevnes med smør og fløte eller eggeplomme
Ta den ut med ei hullsleiv, er det mye grums i krakten så sil den av. kutter du kyllingfileten i skiver eller terninger om du ønsker det og lar det kose seg i sausen
Stek så en god stekeskorpe på alle filetens sider, og krydre med salt og pepper. Kjør alle ingrediensene for pesto til glatt pure i en foodprosessor eller med en stavmikser
¤ Smak til med salt og strø frisk persille over når du serverer. ¤ Ha kyllingen i en gryte sammen med laurbærblad og pepper (10 -12 helpepper) og 2 ts salt. ¤ Kok opp og la det koke i 1 - 1 1/2 time med lokk, til kjøttet er så mørt at det faller lett fra bena
Hønsefrikassé har vi alle smakt, men med kylling. Skjær opp kyllingfiletene og grønnsakene først. Smelt smøret på middels varme, rør inn hvetemelet og spe med vann, litt og litt mens du rører kraftig mellom hver speing
God hjemmelaget mat fra bunnen av. 1 hel kylling Kokende vann 1/2 løk 1/2 blomkål 2 gulerøtter 1 persillerot 2 ss smør 2 ss hvetemel Sitron Laurbærblad Karri Salt Pepper … Les videre → 1 hel kylling
Heisann, er skikkelig på etterskudd her – vi har endret fra GET til Canal Digital og jeg har falt ut av det trådløse nettverket, må få noen til å hjelpe meg å konfigurere det på nytt
(English below) Jeg er på kontinuerlig jakt etter nye spennende middagsalternativer og her er en artig ting du kan gjøre med en ellers liten uskyldig flyndrefilet skal jeg si dere
Kylling er en helt fantastisk råvare, og jeg vet at det er mange som er enige medmed i det. Legg kyllingfiletene i et ildfast fat og salt og pepre på begge sider
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.