Hvor uheldig ergjær for helsa/magen. Du velger selv om du vil la deigen heve i bollen – eller legge den i en brødpoe (husk å press ut all luften), knytte godt, legge posen på et lunt sted og se hva som skjer Vi var ganske mange som bakte den kvelden (mobil bilde), det var derfor ikke plass til å steke alle brødene samme kveld så noen måtte pakke deigen sin i brødpose og den med
Gjærbakster så universell og det er så utrolig mange fantastiske smakskombinasjoner man kan lage. Derfor vil jeg ha et eget innlegg med fokus på oppskriften, og så kan jeg love deremange andre variantersenere
Hvorer Thechef’s pizza og bakestål utviklet. Du som vinnerkommer til å bli så fornøyd og du kan lage mange deilige pizzaer, nanbrød og andre godsakerfremover Det kommerihvertfall jeg til å gjøre, neste rett ut er pizza så klart
Se hvor luftig deigen er, og den krevde minimalt med mel på benken. Ikke for mangeterninger om gangen, og la de bli eltet inn i deigen før du tilsetterflere
Ikke for mangeterninger om gangen, og la de bli eltet inn i deigen før du tilsetterflere. Gjærenbehøver ikke løses opp i melken, men kan bare smuldres i små biter med de andre ingrediensene
Hvormange. Hvor lenge. Hvis du brukerferskgjær. Hvis du brukertørrgjær. smuldre gjæren i en bakebolle. Denne oppskriften erbasert på en gammel oppskrift som har vært en sikkervinner på mitt kjøkken i fler år, nemlig eltrefrie speltrundstykker fra ChocoLanas blogg
Vi starter vår kulinariske reise med en rask tur til Japan, hvor sushi er å regne som en tradisjonell rett, som også med tiden har fått ett godt fotfeste i Norge
Ikke for mangeterninger om gangen, og la de bli eltet inn i deigen før du tilsetterflere. Da er det frem med bakebollen og la huset fylles med lukten av deilig gjærbakst som fylles med pisket krem/vaniljekrem
Du finnermangeoppskrifter på supper og gryteretter i arkivet, og flere vil komme i tiden fremover. Utgangspunkt er grunnoppskriften på sukkerfri søt gjærbakst
Dersom du liker bloggen min så hadde jeg satt stor pris på om dere også hadde trykt en «like» på facebooksiden min som du finnerHER, og hvorfor ikke følge meg på Instagram når du først er i gang