Fordel potetene, pærebåter, olje, salt, pepper og frisk timan rundt kotelettene. Under finner du en oppskrift på fylte svinekoteletter medBlåCastello som stekes ferdig i ovnen sammen nypoteter, pærebåter og frisk timian
De fleste kjenner det klassiske oppskriften på fløtegratinerte poteter, og her er en annen variant med en karamellisert løk i lag med poteter og BlåCastello på toppen
Jeg bruker BlåCastello fordi det er en av de rundeste og mildeste blåmuggostene du får tak i, og blir dermed spsiselig også for de som ikek er så veldig glade i denne typen ost
De fleste kjenner det klassiske oppskriften på fløtegratinerte poteter, og her er en annen variant med en karamellisert løk i lag med poteter og BlåCastello på toppen
Dette blandes og knuses sammen med en stavmikser til nesten alt av klumper er blandet sammen. “Det enkle er ofte det beste sies det”, og jammen har de rett
Serveres med ketchup som dipp. Ingredienser Smørdeig/ butterdeig - Findus sin fryste butterdeig med 5 plater, en plate holder til 2 pølser Grillpølser etter ønske litt smeltet smør. Fremgangsmåte Forvarm stekeovnen til 220 grader Del hver smørdeig plate i to på langsiden Dra eller kjevle litt i platen så den blir litt lenger (1-2 cm) begynn i den ene enden på pølsa og snurr deigen rundt hele pølsen. Sett på et stekebrett kledd med bakepapir Pensle snurrene med litt smeltet smør Stekes i 20-25 minutter, til deigen begynner å få fin brunfarge, midt i ovnen 200-220 grader
Mos bananer med en gaffel og rør inn havregryn, havremel, kanel, kardemomme, salt og rosiner. Cookiesene kan fint fryses, og etter en rask opptining er de like gode – mini pleier å få med seg en i matboksen når det er matpakkedag
Selv om jeg i dag lagde det som en focaccia så regner jeg med at det går an å bruke den som en loff. Ha røren over i en brødform dekt med bakepapir eller smør
Deretter steker du kjøttkakene i en stekepanne med en del smør. smak til med salt og pepper. Start med å smelt smøret i en kjele og la det bli litt gyllent før melet røres forsiktig inn
Sunt helkornbrød medgullmedalje. Oppskriften er også å finne i bakeboken «Duften av hjemmebakt gjærbakst», hvor jeg for øvrig har bidratt med gjærbaksttips
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.