Jeg har ofte lurt på hva som gjør at man lykkes med å drive restauranter langt utenfor folkeskikken i Sør-Europa, mens man i Norge ikke klarer det midt i sentrum
Og hva drikker man ved siden av da. Jeg kan gjerne spise det hver dag i forskjellige utgaver. Denne suppen er da en variasjon av disse, noen ingredienser er fjernet og andre er kommet til
Men det må da være måte på hvamanskal lide seg gjennom. Du bruker rene glass og setter lokket løst på under fermenteringstiden for at det skal komme litt luft til
Skal det være vin, så må det være hvitvin eller musserende. Man kan til og med få laksen i ferdige skiver, og eggerøre er så enkelt at selv mor kan lage den
Jeg ringte Bernard som vet eksakt hva jeg skulle ta med meg hjem. Vi henger på dekk en stund møter sen Julius igjen som denne gangen skal ta oss ned i maskin
Hva vi spiste. Restauranten omtaler seg selv som en folkelig gourmetrestaurant og er svært opptatt av at gjestene skal trives og få en god opplevelse når de er der
Hva vi spiste. Restauranten omtaler seg selv som en folkelig gourmetrestaurant og er svært opptatt av at gjestene skal trives og få en god opplevelse når de er der
Det var skikkelig geleiding, men jeg styrte hver gang inn på damedoen, selv om avlukkene der manglet mulighet for å låses (måtte sitte å tviholde på døren – her måtte man ha kontroll på blæren sin – kunne ikke sitte der å ikke få det til likssom – bare å «let loose» og bli ferdig) Hva som egentlig foregikk på herredoen, tror jeg ikke at jeg engang vil vite – Det holdt med to dobesøk for min del
Altså vi er som søstre, vi har kjent hverandre hele livet og vet akkurat hva som skaltil for å få hverandre irritert og akkurat hva som må gjøres for å få oss i godt humør igjen