Britisk restaurant med en moderne vri som serverer skikkelig god mat og gir deg regningen i en gammel kartbok over London. Fint sted å spise i et område med mange overprisede turistfeller.
Etter ribbe, pinnekjøtt, rull og sylte er det unektelig godt med en rugbrødskive med sild. Nå finnes det et utall med oppskrifter på nedlagt sild, de fleste er riktig så delikate og gode, pass bare på at silden du skal bruke er fast og fin, og spør gjerne i butikken om silden må vannes ut eller om den kan legges ned slik den er
Nå er det ikke slik at man går og kjøper seg en boks aspartam for å bruke på kjøkkenet, men en rekke sukkerfrie produkter inneholder nettopp dette, for eksempel sukkerfri brus
Jeg har nettopp vært i New York, inspirasjonsby nummer én når det gjelder mat, mote og byfenomener. Til frokost virket avocado-toasten så være spesielt populær
Tidligere har eg skrive to innlegg som kan vere nyttig lesing for mange. Funksjonell Mat guide. ♦ STEVIADRÅPER - stort utvalg av forskjellige smaker får du her
Jeg spurte meg frem for å finne ut hvilken Ladurée som skulle være best og overraskelsen var stor da jeg fant ut at butikken lå bare femti meter fra hotellet vårt
♦ STEVIADRÅPER - stort utvalg av forskjellige smaker får du her. I denne guiden tar eg for meg dei aller fleste søtningene og meltypene dei har, med link direkte til nettbutikken og litt informasjon/tips/anbefalinger
Som regel finns de i store klynger eller rekker. Dette er tiden for å høste av naturens goder, og her finner du en liten guide til både spiselig og giftig sopp
Då er det på tide med en Iherb-guide som eg har lova så alt for lenge. -) Sjølv er eg stort fan av Iherb og har gjennom fleire år handla kanskje litt for masse
Venterett tunfisk med balsamicoForrett bruschetta med blåskjellHovedrett lam men husker ikke hva det het det som kom medDessert pistasj creme brulee med iskremBetalte 45 euro for dette inkludert vin Dette var godtHeldigvis hadde en av de andre jentene med seg kamera slik at jeg fikk tatt noen bilder
HVILKEN SUKKERERSTATNING SKAL JEG BRUKE. De siste årene er det blitt mer vanlig og allment å bruke erstatninger for hvitt raffinert sukker i bakst og matlaging
hvis det ser ut som en stor jobb å lage alt fra bunnen av, så kan du jo bare bytte ut enkelte elementer med kjøpte produkter (selv om det alltid er best fra bunn
På toppen strødde jeg en pose med non stop. Kaka ble kjempe høy og nesten helt rett på toppen Her ble faktisk kaka så høy att når jeg delte den for å ha i krem valgte vi å skjere av ett tynt lag på toppen for att den ikke skulle bli for høy også fikk vi den 100% rett
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.