Har man en sandstrand i nærheten, så kan man prøve å sanke hjerteskjellene selv. Siden jeg hadde 1/2 kg hjerteskjell igjen etter en spaghetti alle vongole, så ble det til at resten ble spart til dagen etter og dampet i hvithvin. 1/2 kg Hjerteskjell. Tilsett så hjerteskjellene og kok i 5 minutter under lokk. 1/2 kg Hjerteskjell
Sommermåltidet startet med en frisk salat med syltet villaks og kongekrabbe, crispi, rosso, litt valnøtter, finstrimlet purreløk, agurk og sukkererter, med en enkel vinaigrette, etterfulgt av en vermicelli vongole, englehårspasta med hjerteskjell
Sommermåltidet startet med en frisk salat med syltet villaks og kongekrabbe, crispi, rosso, litt valnøtter, finstrimlet purreløk, agurk og sukkererter, med en enkel vinaigrette, etterfulgt av en vermicelli vongole, englehårspasta med hjerteskjell
Rens scampiene og rekene og skjær dem i biter, vask hjerteskjellene og behold innmaten. Fres sjømaten i en panne, tilsett oppskåret tomat, salt, pepper og peperoncino