Pølsegryte servert med tagliatelle ✿. Serveres med ris, potetmos eller pasta. Fjern skinnet på pølsene, hvis de ikke er skinnfrie og skjær pølsene i terninger
Smak til gryterettenmed evt. Fyldig og mettende gryterett, perfekt etter en lang skitur i påsken. Stek svinekjøttet i fettet fra pølsene på middels varme, legg over i kjele
Fargerik, sunn og velduftende gryterettmed kikerter, ris og paprika. Nydelig som den er men også kjempegod sammen med kylling, svinekjøtt eller spicy chorizopølse
Her er en rask god gryterett, laget med det som er for hånden. Og selv om det er selvmotsigende i forhold til navnet gryterett, bruker jeg som oftest en litt dyp stekepanne
Notes Kan gjerne serves med litt revet ost på toppen og litt salat ved siden av. Save Recipe Print Du trenger 4 svinekoteletter kuttet i biter ( svin kan erstattes med kylling eller pølse biter ) 1/2 rød paprika 1/2 løk 300-350 gram pasta penne 5 dl kraft av mørk Kjøttbuljong 3 dl kremfløte 50 gram revet eller hakket cheddar ost 50 gram revet gulost 1 ts paprika pulver 1/2 ts Cumin (malt spisscumun) salt og pepper ( ca 1/2 ts av hver, men her er det bare å ta mer eller mindre slik du foretrekker smaken). Slik gjør du Stek svinekjøttet til det er brunt og fint og gjennomstekt i en dyp panne eventuelt gryte om du ikke har dyp panne Tilsett så hakket løk og paprika og la surre to minutter sammen med kjøttet Tilsett krydderet og rør det inn Ha i kraft og fløte, bland godt Tilsett pasta penne og la det småkoke til pastaen er gjennomkokt og kraft og fløte har blitt redusert, som regel 5 minutter lengre enn vanlig koketid på pasta penne (rundt 15 minutter)
Ta vare på rester (frys dem), test ut dine egne gryteretter. Pølsegrytemed ris ca. Og dere som nå skal ta opp problemet med kvalitet, så har jeg bare en ting å si
Kjempegode til supper og gryteretter. Legg bollen med skjøten ned i formen. Hvelv deigen ned på lett melet bakebord, trill den til en pølse og del i 16-18 biter. Sett dem til heving på et lunt sted med klede over, 20-30 minutter. Pensle med smeltet smør og dryss litt grovt salt over før de stekes ved 250 grader i 8-10 minutter midt i ovnen
Server gryterettenmed en frisk grønn salat og en vinaigrette, og graov pariserloff i grove skiver. Ha løken i kjelen sammen med pepperkorn, selleri, gulrøtter, laubærblad og to hvitløksfedd