Gryterett oksekjøtt oppskrifter

25 Lagre
Viltgryte med oksekjøtt

Viltgryte med oksekjøtt

maisennajevning♦ Steik oksekjøtt i litt smør i to-tre omganger. ♦ Du kan bruke anna kjøtt enn strimla oksekjøtt, det var det einaste eg hadde tilgjengelig - hjort, elg og rein er gode eksempel for ordentlig viltgryte
836 Lagre
Hjemmelaget Biff Stroganoff

Hjemmelaget Biff Stroganoff

Hjemmelaget Biff Stroganoff er bare snadder. Ikke kjøp og bruk halvfabrikat når det er så enkelt å lage det fra bunnen av selv
21 Lagre
Osmansk gryte

Osmansk gryte

Osmansk gryte er en tyrkisk gryterett med som kan lages med oksekjøtt eller lammekjøtt, helst av bog, bankekjøtt eller lignende
13 Lagre
Potet & selleripuré !

Potet & selleripuré !

gryteretter med kjøtt, pølser og stekt fisk. På bildet er den brukt, som tilbehør til Mexicansk Chiligryte med oksekjøtt
11 Lagre
Høstgryte

Høstgryte

Her er en med oksekjøtt, som kan byttes ut med grytekjøtt av andre typer om det er ønskelig. Gryterett – for 2. Oksekjøtt (1 kg høyrygg). Oksekjøtt (1 kg høyrygg)
10 Lagre
Stifado

Stifado

Slik laget jeg denne deilige greske gryteretten med spennende krydder på Marious vis. Ca 1 kg kalvestek (oksekjøtt, sau, kanin. Den oppskriften kommer senere Ca 1 kg kalvestek (oksekjøtt, sau, kanin
7 Lagre
Søndagsmiddag: Boeuf bourguignon

Søndagsmiddag: Boeuf bourguignon

Ut av dette kom det en fantastisk, klassisk gryterett. Du trenger en kilo oksekjøtt, jeg kjøpte en billig pakke med «Gulasch-kjøtt» – hva nå det er, som du bruner (i flere omganger) i en god porsjon smør i den store jerngryta di (ja, du har en stor jerngryte)
5 Lagre
Høstgryte med kanel og appelsin

Høstgryte med kanel og appelsin

Mer gryterett. 600 gram oksekjøtt i terninger. Related 600 gram oksekjøtt i terninger. Mer gryterett. Det blir nok en del av dem utover, det er jo min favorittmat
3 Lagre
Giouvetsi me kima /Giouvetsi med malt kjøtt.- Gresk middag!

Giouvetsi me kima /Giouvetsi med malt kjøtt.- Gresk middag!

#greskmat #matfraandreland #pasta #salat #kjøttdeig #karbonadedeig #deilig #gryterett #matfraheleverden
3 Lagre
Oksegryte med grønnsaker ♫♪

Oksegryte med grønnsaker ♫♪

Ingen annen mat er så praktisk som gryterett -godt er det også ♥. 800 g mørt oksekjøtt fra indre- eller ytrefilet. Ingredienser 800 g mørt oksekjøtt fra indre- eller ytrefilet
2 Lagre
Frijoles en salsa de tomate con pollo

Frijoles en salsa de tomate con pollo

En gryterett bør dessuten lages med kjøtt delt i passende biter, ikke kjøttdeig. Chili con carne er spansk og betyr chili og oksekjøtt, men i oppskriften var det ingen chili og ingen carne
2 Lagre
Gulash-suppe

Gulash-suppe

Gulash-suppe er en suppe, ikke en gryterett. 500 g oksekjøtt. Skjær oksekjøttet i passelige små terninger (ca 2 x 2 cm) som du steker lett slik at de får en fin skorpe. 500 g oksekjøtt
0 Lagre
Kjøtt.

Kjøtt.

Langtidskokte gryteretter (f. kyllingvinger, oksekjøtt skåret i skiver på tvers av fibrene eller tynne svinekoteletter har ganske korte fibre som er lette å male for tannløse gommer, men samtidig lette å holde hvis det er skåret i fingerstore biter
0 Lagre
SVAR

SVAR

Dette er en gryterett med oksekjøtt, rødvin, gulrøtter, løk, bacon, osv. SVAR. 27. 01. 2016 kl. 07. 17 i. Daily-life
0 Lagre
KJØTTGRYTE MED PILAFFRIS

KJØTTGRYTE MED PILAFFRIS

Mens gryteretten koker tilberedes risen. Smak gryteretten godt til med evt. 500-600 g oksekjøtt i passende biter 4x4 cm (hjort, kalv). 500-600 g oksekjøtt i passende biter 4x4 cm (hjort, kalv)
86 Lagre
Gryterett til hverdag eller fest

Gryterett til hverdag eller fest

Her er en gryte med oksekjøtt. Server gjerne ris til en gryterett. Ris er verdens nest mest dyrkede kornslag
8 Lagre
Gryterett med parmesanstekte poteter

Gryterett med parmesanstekte poteter

Har du rester etter en rødvinsgryte Bouef burgignon, bolognese eller egentlig hvilken som helts gryterett så vil denne formen toppet med parmesanstektepoteter gjøre susen
50 Lagre
Kaldereta, filippinsk gryterett

Kaldereta, filippinsk gryterett

Jeg liker den best med oksekjøtt og jeg må innrømme at da jeg hørte at man bruker leverpostei til å jevne den ut, ble jeg litt skeptisk, men jeg har aldri merket noe leversmak på retten før, så hvorfor skal jeg reagere nå