For nokre år sidan visst knapt nordmenn at svinenakken var ein av dei finaste delane av grisen. Nordmenn på «harryhandel» veit at svenskane legg svinenakken fram i ferskvaredisken utan beina på (som er tilfellet med nakkekoteletten er svinenakken)
Pulled pork er hel svinenakke som er stekt på svak varme i ovn eller på grill i 4-7 timer, den smelter på tunga og smaker helt magisk. ca 2-300 gram pr person hel svinenakke. Det kan ta alt fra 4 til 7 timer avhengig av hvor mange kilo svinenakke du har
Pulled pork er hel svinenakke som er stekt på svak varme i ovn eller på grill i 4-7 timer, den smelter på tunga og smaker helt magisk. ca 2-300 gram pr person hel svinenakke Smør Salt og pepper Rub Barbequesaus
STEKT SVINENAKKE MED OVNSBAKTE GRØNNSAKER OG KREMET RÅKOSTSALAT. //Matkassen er sponset av Adam. Som jeg skrev i et innlegg tidligere så er vi med på å teste ut Adams matkasse og har akkurat gjort ferdig vårt femte måltid for uke 20
grillet chorizio, kyllingvinger med brandyglace, ratatouille, patatas bravas (friterte båtpoteter med bravassaus og alioli), San Sebastian poteter (saltbakte småpoteter med chiliolje)
Svinenakke finner man stort sett bare i Norge som litt triste nakkekoteletter, selv om de mer matinteresserte etterhvert har begynt å oppdage at svinenakken er det perfekte stykket for «pulled pork» som er blitt riktig så populært etterhvert
Davidsen (D)rømmeboller fra Jærbakeren/Arne Johannesen Jærbakeren/Arne Johannesen Grillet jomfrusild med olivenolje, pequillo pepper og calamata oliven fra Deja Vu Deja Vu taco av svinenakke i grønn salsa, salat, rømme og ost i fersk mais- eller hvetetortilla fra Como Mexico Como Mexico Burger med Kvitseidsmør og briochebrød fra Hekkan Burger Hekkan Burger