Der kom jeg over et gatekjøkken hvor de serverte. Ta kjøttet og spekket ut av fryseren, bland de med det støtte krydderet, hvitløken, persillen sukker og salt
kutt opp grønnsakene som skal være med i de sauterte grønnsaker, forvell asparges og sil av. Nå tilsetter du de forvellede aparges og lar de steke til de får trukket til seg smak av pinjekjerner oghvitløk
En eksotisk blanding av chili, hvitløk, fennikel, basillikum og ricotta. havsaltog kvernet pepper. Så har vi nok en av Jamie Olivers italienske retter på favoritt-listen vår
Ovnsbakt blomkål medhvitløkog parmesan Save Print Passer til kjøtt og fisk. Bland sammen medhvitløk, olivenolje, cayennepepper, paprika og sitronsaft, smak til hvor mye cayennepepper du vil bruke
Legg kjøttet på ett serveringsfat og hell over litt av sausen. Er ikke helt sikker på steketiden, da jeg ikke har lagd pulled beef i stekeovn med høyrygg av storfe
Preg av pære, eple og urter. Resultatet ble en smakfull grillform med masse godsaker fra havet. Jeg var på en butikk som selger fersk fisk -så da kjøpte jeg med litt torsk også
Stekes i en blanding av solsikkeolje og meierismør på sterk varme, i ca. Ta kjøttet ut av kjøleskapet. I dag har jeg brukt nykålen som tilbehør til en god biff, servertmed en kremet soppsaus og
Dagens middag smaker hvitløkog et hint av chilli. Når spaghettien er ferdig kokt Al dente (myk nok til å spises, men fast nok til å gi litt motstand når den tygges), vendes forsiktig olivenoljen med tomatene, chilli oghvitløk inn
Jeg kjøpte meg et solid stykke av en fantastisk pancetta på Sardinia i forrige uke og lar meg inspirere litt av det italienske kjøkken i disse omelettene
Sriracha er en sterk chilisaus laget av solmodne chilifrukter, eddik, hvitløk, sukker og salt. Kok opp vann i en kjele, skjær av nederste stilkfestet på pak choy og legg den i kjelen
Ovnsbakt gulrot med parmesan oghvitløk gir kjedelige gulrøtter en gastronomisk ny dimensjon. Salat med ovnsbakt asparges og baconPasta med kylling, rosmarin, chili og tomatDel på
Ha godt med olivenolje på alle sider avfennikelenog grillspydene. Nå har den tiden av året kommet, og fisk og sjømat er noe av det beste jeg kan grille
Hell av vannet og vend inn olje og flaksalt. Avkjølfennikel i juicen. Smak til med salt og pepper. Rens og del fennikel i båter og kok mør i appelsinjuice
Tilsett hvitløkog løk, og stek til løken er blank, og begynner å få litt farge i kantene. Ha tomatsausen i en ildfast form, legg kyllingfiletene oppå, og strø over godt med revet ost(Jeg brukte mozzarella/cheddar)
1 blomkål hode 2-3 dl fløte avhenger litt av størrelsen på blomkålen litt salt og pepper en fedd hvitløk. mos den så med en stavmikserog smak til med salt og pepper 11. 1 blomkål hode 2-3 dl fløte avhenger litt av størrelsen på blomkålen litt salt og pepper en fedd hvitløk
Rør alle ingrediensene godt sammen og smak til med pepper og presset sitron. Nydelig dressing til kylling, lam, pølseretter og godt som dressing på enkelte salater
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.